Greus afectacions a causa de la pluja

Dimecres, 22 d'abril de 2020 a les 18:20

La Brigada d’Actuació Ràpida i les empreses essencials Elecnor i Aquàlia treballen per solucionar-les el més aviat possible

 

Segons les dades oficials de l'estació de Meteo.cat, a Vallirana han caigut 201 litres per metre quadrat en els darrers quatre dies. Una dada històrica que situa aquest mes d'abril com el mes amb més pluja al municipi des de 2016 i resta molt dels 31,7 litres de l'abril de 2019.

A causa de la pluja s'han produït afectacions a diversos carrers del municipi i des de l'Ajuntament es treballa per pal·liar els efectes provocats especialment a la via pública. Destaquen, entre d'altres, les incidències al carrer Puigmal, carrer Madrid, Rossinyol i Moreneta.

Les tasques per resoldre aquestes afectacions van a càrrec especialment de la brigada d'actuació ràpida de l'ajuntament, disponibles dia i nit per donar desposta a totes les incidències. Compten amb el suport de l'empresa del servei de neteja al municipi, Urbaser i també de les empreses de serveis Essentials, com Aquàlia i Elecnor, actives durant l'estat d'alarma, per atendre incidències d'aigua i per intervencions d'emergència per resoldre provisionalment els problemes amb diferents punts de llum.

Darrera actualització: 22.04.2020 | 18:44