Continua vigent l’avís preventiu per nivells moderats de contaminació de l'aire a tot el territori

Diumenge, 15 d'agost de 2021 a les 11:25

Durant el dia d'avui, ja que es mantenen les condicions que van donar lloc a la seva activació.

Us informem que continua vigent l'avís preventiu per nivells moderats de contaminació de l'aire per partícules de diàmetre inferior a 10 μm (PM10) a tot el territori, que va efectuar la Direcció General de Qualitat Ambiental i Canvi Climàtic el dia 12 d'agost de 2021, com a conseqüència d’una intrusió de pols africana. Aquest matí s’ha fet una actualització i l'avís preventiu continua vigent durant el dia d'avui, ja que es mantenen les condicions que van donar lloc a la seva activació.

Consulteu al document adjunt l'actualització de l'avís i les principals mesures i recomanacions a adoptar per tal de reduir l'exposició a la contaminació i els riscos per a la salut derivats de la contaminació de l'aire.

Destaquen les següents: realitzar els trajectes a peu o amb bicicleta escollint carrers poc freqüentats pel trànsit; utilitzar el transport públic; reduir els desplaçaments amb vehicle privat o utilitzar el cotxe compartit; realitzar una conducció eficient i, en el cas de disposar de diferents vehicles, utilitzar el que tingui les emissions més baixes.

Darrera actualització: 15.08.2021 | 11:45