40 positius a l’Àrea Bàsica de Salut en data 18 de febrer

Dissabte, 20 de febrer de 2021 a les 09:00

El Procicat manté les restriccions però obre les extraescolars a Infantil i Primària

Una setmana més, el Departament de Salut ha informat dels casos positius de Covid-19 a l’Àrea Bàsica de Salut que inclou Vallirana i Cervelló, i amb data de 18 de febrer, els casos positius eren 40. Pel que fa a les dades de Vallirana, les darreres són del 8 al 14 de febrer i corresponen a 26 positius i a una incidència acumulada de 173. Pel que fa a les aules, en aquests moments hi ha una classe confinada a Dominiques.

D’altra banda, el Procicat va informar ahir que manté les restriccions fins el 28 de febrero, però obre les extraescolars a Infantil i Primària. Pel que fa a la resta de grups d'edat, només estan autoritzades les que es fan dins del grup bombolla als centres escolars. Els caus, esplais i agrupaments escoltes també poden reprendre's, i l'esport federat podrà fer els entrenaments habituals i no limitats a 6 persones com fins ara.

Aquestes modificacions, amb vigència fins al 28 de febrer, especifiquen que la resta de sectors, com el comerç o la restauració, es mantenen igual. Els comerços de més de 400 metres quadrats de superfície i els centres comercials seguiran sense poder obrir i la situació de bars i restaurants tampoc canviarà.

Tampoc s'amplia la mobilitat: es manté el confinament comarcal, que va entrar en vigor el 8 de febrer, i el toc de queda segueix a partir de les 10 de la nit fins a les 6 del matí.

Darrera actualització: 20.02.2021 | 09:13