Dilluns 1, unificades les àrees de la Regió Sanitària de Barcelona

Dilluns, 1 de juny de 2020 a les 08:30

Es continua a la fase 1 però s’amplia la zona per als desplaçaments entre localitats

Tot i que Vallirana continua en la fase 1 de desconfinament, a partir d'avui dilluns 1 de juny s’unifiquen les regions sanitàries d’Àmbit Metropolità Nord, Àmbit Metropolità Sud (on s’inclou el nostre municipi), i Barcelona ciutat, en un única Regió Sanitària de Barcelona. Amb l’estat d’alarma la regió Sanitària de Barcelona es va dividir en els 3 àmbits i des de d'avui tornarà a la seva situació habitual.

La setmana passada des de Vallirana només es podia accedir a localitats de la regió Metropolitana Sud, però des d'avui s’amplia aquesta zona.

Tot i això, cal recordar que es demana que es facin només aquells desplaçaments imprescindibles i que en fase 1 no es pot desplaçar a cap altra Regió Sanitària, excepte en els casos contemplats com són per feina, urgències..., i tampoc a cap municipi estigui en una fase superior de desconfinament

Garraf i Alt Penedès

Així per exemple, les localitats del Garraf i Alt Penedès, tot i pertànyer a la Regió Sanitària de Barcelona, al passar a la fase 2 del desconfinament no s’hi pot accedir des de Vallirana (fase 1)

A quina regió sanitària correspon cada municipi?

A l’enllaç adjunt (https://canalsalut.gencat.cat/ca/salut-a-z/c/coronavirus-2019-ncov/coneix-la-teva-regio-sanitaria/) podeu consultar a quina regió sanitària correspon cada municipi i en quina fase de desconfinament es troba. (Important. Cal tenir present la data d’actualització)

Darrera actualització: 02.06.2020 | 11:23