Eines per a la gestió emocional

Dijous, 16 d'abril de 2020 a les 13:50

Aplicació web per a l’avaluació i millora de la salut mental i telèfon de suport a les persones que han perdut a un ésser estimat per coronavirus.

El Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya ha posat en marxa un espai per a la gestió emocional de la ciutadania, amb l’objectiu d’oferir eines per a l’avaluació i la millora de la salut emocional en temps de confinament a causa del Covid-19. Veure enllaç adjunt.

Aquesta aplicació de salut permet:

- Fer un control i seguiment de l’estat emocional a través d’un test.

- Accedir a recursos i eines per a la millora de la salut emocional.

- Rebre suport per part d’un professional de la salut mental.

- Rebre indicacions i consells sobre què fer en cada cas.

D’altra banda, l’Associació Espanyola Contra el Càncer ha engegat una campanya d’emergència sanitària per estar al costat de les persones que han perdut a un ésser estimat a causa del coronavirus. És per això que posen a disposició els seus serveis d’atenció psicològica de manera gratuïta, les 24 hores i els 7 dies de la setmana. El telèfon és el 900 100 036. Per a més informació https://www.aecc.es/es/atencion-duelo.

A banda d’això, us recordem el servei d'atenció psicològica i prevenció de l’Ajuntament de Vallirana continua actiu malgrat l'estat d'alarma i el confinament decretat. La psicòloga municipal atén les visites telemàticament i/o per telèfon. Per sol.licitar-ho cal posar-se en contacte amb els Serveis Socials municipals, a través del telèfon 936830511 o per email a vlrn.ssocials@vallirana.cat.

Enllaç a Gestió Emocional.cat 

Darrera actualització: 16.04.2020 | 14:15